Йога за бременни www.albenakoralieva.com

Йога-упражнения за (не)бременни

Здраво тяло, красива и величествена осанка, комфорт за Вашето бебче

Това Ви предлага невероятният комплекс от упражнения за (не)бременни. Тренировъчните практики са с мощно въздействие на физическо, духовно и енергийно ниво. Те са подходящи за всяка жена, без значение дали е бъдеща майка или такава с дългогодишен опит като родител.

Упражненията се лесни, бързи и ефективни. Стопроцентово изпитани, доказани и без никаква опасност нито за майката, нито за плода. След периодичното изпълнение на асаните ще улесните раждането и следродилното възстановяване на тялото си. Ако пък сте дама, която желае детокс, красиво и здраво тяло, упражненията са точното попадение и за Вас! Гръбнакът Ви ще е изправен, ще подобри гъвкавостта си, а бедрата и коремчето ще се стегнат за отрицателно време!

Комплексът е подходящ за всички дами, които желаят да влязат във форма бързо, лесно и здравословно. В него ще намерите и йога-упражнения,

  • подпомагащи процеса на зачеване;
  • улесняващи износването на плода;
  • възстановяващи тялото след раждане;

 

В случай че се нуждаете от упътвания и насоки при изпълнението или поръчването на Комплекса, можете да го направите, като използвате контактната форма в сайта или при връзка с мен през Facebook-страницата ми.

Цена: 30.00 лв.

Напиши Коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.