Мили дами, с удоволствие Ви каня на невероятните, изключително полезни, зареждащи и здравословни Енергийни женски практики!


Развиване на женската енергия – медитативни, дихателни, лечебни йога-упражнения, древни танци и ритуали, за да се докоснете до много важна страна от живота си, да разберете женската си същност и да ѝ помогнете да заеме по – значителна роля във вашия живот.


За кого са тези практики?


* За жени, които искат да вдигнат тонуса и жизнената си енергия .
* За жени, които искат да се потопят в женската си същност и вибрация.
* За тези, които искат да работят за красива осанка, женствена походка, грациозни жестове.
* За тези, които искат да поддържат сиянието на женствеността си.

Упражненията дълбоко повлияват хормонални проблеми, жлези с вътрешна секреция, кистозни яйчници, течения, всякакъв тип блокажи в областта на ханша, кръста, бедрата, постигат раздвижване на лимфопотока, детоксикация, гъвкавост, отслабване.

Какво включват тези класове?


* Дихателни практики, за да се освободим от стреса и контрола на ума
* Йога-упражнения в областта на „сексуалното ядро“, бедрени, коремни мускули, органи в малкия таз, вътрешната мускулатура.
* Древни  ритуални  танци

*Тантрични  и Дао практики за генериране и канализиране на енергия.

* Хармонизиране и развихряне на Кундалини енергия.
*  Балансиране на енергийните канали /чакрите/.
* Медитации за изчистване и ментална настройка за идеално жизнено и енергично тяло.


След този клас ще се почувствате обновени, пречистени, жизнени и енергични, вдъхновени, креативни, летящи, секси и с много блясък в очите.

Опознайте женската природа и огромният й потенциал!

Важно! – Не е необходимо определено ниво на физическа подготовка, за да се включите в тренига.

Облекло – спортно / клинче и потник/, маска за очи , йога килимче

Мнения и референции:

Теди, 23г.

След тренингите се чувствам прекрасно, заредена с много енергия и позитивизъм. Освен това имах хормонални проблеми и доста пъпки и болезнен цикъл. Сега се чувствам преродена, привличам много повече вниманието на мъжете около мен. Обяснявам си го с факта, че се чувствам много по-женствена, уверена и чувствена, което няма как да остане незабелязано от околните. Благодаря ти, Бени!

Галина, 32г.

Щастлива съм, че открих женските енергийни практики с теб, Албена! Те ме зареждат с висока енергия и вътрешна сила и увереност. Чувствам се прекрасно след всяка тренировка. Благодаря!

Мария, 37г.

Прекрасна Бени, преди да започна практиката, бях вечно забързана, приведена и с ниско самочувствие жена.Сега гръбнакът ми се изправи, коремът взе да се прибира и талията ми се очертава видимо, доста поотслабнах, задържах вода в тялото си, а сега, от както работим заедно, всичко се регулира. Движа се по-бавно и изправено, със самочувствие! Улавям се, че съм станала значително по-грациозна.

Същевременно ми се нормализира дишането през носа и сънят ми. По отношение на практиката с нефритени яйца, първоначално имах усещане за гадене и неприемане.

Неколкократно плаках. В последствие се успокоих, някак си от само себе си изчезнаха негативни спомени и преживявания. В мен се зараждат нови желания. Имам усещането за жена, привличам повече нежност и внимание около мен. Благодаря ти!

Ирина 36г.

Албена, ти си истинска вълшебница. Преди да те срещна, аз бях отчаяна, изтощена и без самочувствие, жена с няколко неуспешни опита за забременяване! Твоите практики върнаха блясъка в очите ми и желанието ми за живот и творчество. Чувствам се женствена, успешна ,цялостна и ЩАСТЛИВО БРЕМЕННА! Обичам те с цялото си сърце!

Светла, 42 г.

Здравейте, занимавам се в посока на грижа за тялото. Винаги на клиентите си съм препоръчвала да спортуват и да намерят подходящия за тях спорт. Лично аз също съм вървяла в тази посока и имах самочувствието на гъвкав човек! След като започнах да посещавам практиката „Усещане за жена“, водена от Албена Коралиева, установих за себе си, че в някои аспекти съм се заблуждавала че съм добре .По време на практиките започнах да усещам и изпитвам невероятни неща като например:

отначало забелязах къде в тялото ми има блокажи на чисто физическо ниво (липса на гъвкавост); последва зараждане на чувствителност в енергиен аспект; усещане за това как се продухват енергийните канали; как се центрира енергията в тялото ми; чисто и ясно осъзнаване на тялото как се чувства; зараждане на женска сетивност; засилване на енергийните потоци; изплуване на случки и картини, блокиращи енергията; хармонизиране на цялото тяло; чисто физиологически започнах повече да усещам мускулатурата в малкия таз и органите по съседство. Чувствам се вълшебно!

Горещо препоръчвам на всички дами да се възползват от знанията на Албена, невероятен човек и терапевт. Пожелавам ви ясно осъзнаване и бързо взети решения за едно по добро здраве- физическо, душевно и енергийно!

Радослава, 26г.

По-лошо от това да нямаш качества, е това да имаш, но или да не ги осъзнаваш, или да не умееш да ги демонстрираш. А това е крайно стресово за момичета и жени, които тепърва навлизат в същинската част на живота.

Без блясък няма да си видяна. Без увереност няма да искаш да се покажеш. А аз виждам как започвам да придобивам и двете! Разбира се, с твоята подкрепа и сръчкване, за което благодаря!

Бени помага не просто да видиш красивите си страни и качества, но и да приемаш не чак толкова привлекателната си страна. А такава има  ВСЯКА от нас. Заживееш ли в съзвучие с теб самата, няма да изпитваш комплекс да покажеш несъвършенствата си и пред другите. За мен това е едно от най-важните неща!

Благодаря за консултациите и отделеното време и внимание! Благодаря, че напипваш болезнените ми точки и от недостатъци ги превръщаш в мощни оръжия. Благодаря за вдъхновението да правя трансформации с духа и тялото си, което ми носи изцяло ползи!

Ти си не просто треньор, ти си пример!

www.albenakoralieva.com