e-Маратон „Женско ядро“

Дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше пространство, където да се свържете с тялото си, с вътрешното си Аз и да зачетете неговите копнежи?

Искам да създам такова пространство, в което да имаме възможността да се срещнем с дами, за които добрата физическа и психическа  кондиция е поета отговорност.

Искам да правим упражнения, практики, медитации, да коментираме, да дискутираме.

Какво ще съдържа програмата?

Ще работим в затворена фейсбук група (форматът позволява всеки участник да прави практиките в удобно за него време, както и участниците в чужбина с различно часово време), два пъти седмично в рамките на месец  ще получавате видеа или лайфове с лекционна част, инструкции, ще правим упражнения, ще имаме лайфове с въпроси и дискусии. Ще имате домашни.

Ще  работим за онази ключова част от  Вашето тяло, на която, ако обърнем внимание, ще ни отведе до много по  – удовлетворяващ  живот.

Тази ключова област се нарича женско ядро. Тя включва областта на тазовите, бедрените, коремните мускули – най-пренебрегваните мускули в нашите тела. ОБАЧЕ, успеем ли да ги раздвижим, ще ускорим кръвообращението, метаболизма; ще се освободим от грубите и насечени движения, които се причиняват  от стреса и стоенето на едно място; ще станем меки, грациозни и самоуверени. А както и сами се досещате, това ни прави привлекателни и секси….няма по – голямо удоволствие за една жена от това да се чувства желана, привлекателна и секси. Да се чувства истинска ЖЕНА.

Този формат е за всички, които искат да се обърнат навътре към себе си, но не знаят как.

За  тези, които искат да разкрият силата на женското ядро.

За тези, които искат да се чувстват свързани, цялостни и заземени.

За тези, които искат да бъдат жизнерадостни, весели, необременени от материята.

За родили жени  с пролапс и проблеми в половата и храносмилателна система.

 

За желаещите да се запишат – можете да го направите, като ми пишете на личния профил във Фейсбук или на страницата ми – Albena Koralieva – Find Your Better Self

Напиши Коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.