Какво предлага www.albenakoralieva.com и за кого са предназначени стоките/услугите?

Albenakoralieva.com предоставя възможност на масовия потребител да се възползва от стоки и услуги, които са предназначени за неговото здраве и пълноценен живот. Техниките, практиките, уебинарите и различните хранителни режими, добавки и съвети могат да бъдат полезни на хора от всякакви възрастови групи, пол и/-ли по-специфични нарушения и оплаквания.

Аз, Албена Коралиева съм специализиран коуч-треньор, йога-преподавател и експерт по спиритуални науки и съм се посветила на мисията да превръщам лутащия се в ежедневието човек в истински успешен, спокоен и щастлив индивид. Всички материали – текстове, изображения, видео и др. – имат за цел да опосредстват връзката ми с Вас, като Ви дадат онези ценни съвети и тайни съставки, които да Ви дарят красота, здраве, чувство на удовлетворение, увереност, сила и комфорт

Пазарувайки от сайта, Вие спестявате време и усилия и получавате желаните стоки и услуги – бързо, лесно и гарантирано.

Стоките са предназначение за мъже и жени, от всякакви възрастови групи. Деца под 18+ могат да се възползват от услугите само след предварителен контакт с тях и техен пълнолетен придружител.

Мога ли да разглеждам сайта и през мобилното си устройство?

Благодарение на Responsive Design сайтът може да се разглежда през всякакви устройства – смарт телефони, лаптопи, настолни компютри, таблети и др. Така и самите услуги стават удобни за Вас, независимо къде се намирате. Винаги и навсякъде можете да получите достъп до актуалната информация, качена в сайта. Разбира се, можете да отправяте и въпросите си към мен, Албена Коралиева, през таблета, смартфона си, настолния компютър или лаптопа – без ограничения във времето и пространството.

 Какви са условията, на които трябва да отговарям, за да мога да ползвам сайта?

Няма изисквания за използването на сайта, стига то да е по предназначение и съгласно законовата уредба на Република България. Освен това е задължително да прочетете посочените Общи условия. Изискуемата лоялност е двустранно условие за нормално протичане на информационния обмен и сдобиването Ви с желаните стоки и услуги.

Каква е цената на предлаганите услуги? По какви критерии се определя цената отделния продукт/услуга?

Всяка стока или услуга има свое индивидуално предназначение. аналогично, всяка една от тях има фиксирана цена, която е напълно възможно да се различава от цената на други артикули, качени в сайта. Всички цени са с вкл. ДДС и са предварително фиксирани. Клиентът плаща по банков път или с наложен платеж цената за доставка на стоката или услугата, която е избрал, като предварително бива предупреден за нейната стойност.

Необходимо ли е сключването на някакъв договор?

Отношенията, произтичащи от контакта Ви с мен, Албена Коралиева, не се обвързват с договор. Само по себе си пазаруването от Ваша страна и съгласяването с Общите условия е вид договореност, която влиза в сила от момента, в който направите поръчка. Повече за двустранните ни права, задължения и отговорности можете да разберете, като прочетете внимателно Общите условия. В случай че нещо в тях Ви притеснява, имате два варианта. В първия случай задавате въпроса си на посочения електронен адрес или по телефона, а във втория – не пристъпвате към пазаруване.

Връщам ли заплатена сума, когато не сте доволни от услугите?

Парите, които превеждате с цел сдобиването с желания артикул – стока или услуга – се предават чрез наложен платеж или по банков път. Тъй като резултатите, които очаквате да постигнете, са количествено неизмерими, отнемат време и изцяло Вашата отдаденост, www.albenakoralieva.com не може да носи отговорност за скоростта на настъпване на желаните резултати. Спазвайки стриктно предварителните условия и предписания, Вие ще получите гарантирано желаните придобивки – пари, спокойствие, любов, уважение, скок във всеки един аспект от живота Ви. Парите не се връщат, освен ако не е уговорено друго.