ЦВЕТОТЕРАПИЯ

Харесвам цветята, но никога не съм предполагала, че те ще променят  живота ми изцяло!

Цветотерапията е най –финия и безвреден медод, с който може да се разделите със стари травми или заблокирани ситуации и да тръгнете в желаната от вас посока! Занимавам се с цветотерапия от 8 години и съм удивена, как за две седмици се променят съдби, животи и се решават  здравословни проблеми!

Имах случай, в който младо момиче бе със спрял цикъл на 26 год. След дълго третиране с медикаменти, тя стигна до мен и ми разказа житейската си история. Беше загубила майка си. Направих й есенция за неизплакана мъка и раздяла с близък човек и след 2 месеца цикълът и се саморегулира.

Какво представляват цветните есенции?

Есенция

Цветните есенции са натурални лечебни средства, които въздействат върху ума, душата и духа. Те се добиват чрез извличане на лечебните вибрационни качества на най – високо развитата част от растението – неговия цвят. Действат на емоционално ниво и лекуват отрицателни чувства и подсъзнателни убеждения, модели.

Цветните есенции проникват в нашата висша мъдрост /нашия висш вибрационен АЗ/ и по този начин въздействат върху вътрешния ни диалог.

Повишават вибрацията, отварят енергийните  канали, за да можем да приемем духовната си същност, напояват съществото ни с положителни качества и отмиват недостатъците ни .

Как се използват цветните есенции?

Есенциите са течности, получени от цветя поставени в изворна вода, заредени с пряка слънчева светлина. За да се предпази от замърсяване към извлека се добавя алкохол. Капват се по няколко капки от разтвора под езика.

Есенциите са абсолютно безвредни и нямат никакви странични действия върху организма. Не взаимодействат с лекарствени медикаменти.

За какво най –често използваме цветни есенции?

  • За изчистване – да се преборим с негативни емоции като: страх, вина, гняв, мъка, родителски модели, нездравословна лоялност, неудовлетворение, ревност, прошка, стрес и изтощение, детоксикация, страх.
  • За зареждане: за увереност и самочувствие, изобилие и пари, да си върнем радостта, да отворим сърцето си, позитивизъм, мотивация, да повишим женската си енергия, да имаме повече търпение, доверие в живота, спокойствие, фокус, цялостност, заземяване.
  • Реализация: да намерим предназначението си, учене на чужд език, да привлечем правилния партньор, говорене пред публика, бременност, сключване на брак, сила, енергия, фокус за предстоящ проекти др.

За Кого са подходящи цветните есенции?

  • За хора, които искат да подсилят качествата си, да бъдат по – добре реализирани в професионален и личен план.
  • За хора,които искат да се освободят от емоционални травми.
  • За хора, които имат нужда от промяна – заседнали в дупка, депресия, на кръстопът, които са решили да поемат по нов път.
  • За хора, които се справят с трудна житейска ситуация /катастрафа, развод, загуба на близък, силен стрес/.

Как се изготвят цветните есенции?

С индивидуална консултация по телефон, по skype, на живо.

Индивидуални – за конкретен специфичен проблем или състояние.

Индивидуални – според нумерология, астрология, хюман дизайн.

За Контакти и Запитвания