Албена Коралиева

Албена Коралиева

Казвам си Албена Коралиева и съм на 37 години. Аз съм Личен Треньор за по-добър живот!

      Няма по–голямо удоволствие и удовлетворение от това да помагаш на хората да бъдат осъзнати, да откриват по- доброто си Аз, да бъдат успешни във всяка сфера от живота си. Възможно е!

      Казвам се Албена Коралиева и съм мениджър в една от най – големите корпоративни компании в страната. В стремежа си към успешна кариера и придобиването на лидерски качества, бях много успешна в работата си , но нещо ми липсваше….

Аз избрах да съм щастлива жена!

Женска Същност

По пътя на кариерното си израстване се бях уморила, изтощила, бях загубила своята женственост и респективно – себе си.

Денят, в който осъзнах,че моята женска същност е най – привлекателното и могъщо нещо, което притежавам като личност– не умът, не красотата и не оптимизма  – тогава моят живот се преобрази. Разбрах, че има начин да съм едновременно силна и женствена и не е нужно непрекъснато да се товаря с хиляди отговорности , за да осъществявам желанията си.

Трансформация

Поех по пътя на своята трансформация , заминах за Индия. Озовах се в най – древния университет в света по йога и спиритуални науки.

Изучих доста техники и практики как да се зареждам и да връщам енергията в тялото си, как да балансирам и да бъда успешна, без да изневерявам на себе си. Цялото това знание преобрази живота ми и искам да го дам на Вас, чрез моите семинари – Йога за жени, Упражнения с нефритени яйца, Корпоративна йога, Терапевтична йога, План „Бебе“, Медитация „Влез в тялото си“.

Моите клиенти – разнообразни хора,
Но едно нещо обединява всички: активната позиция в живота.

Моят Опит

10
Години на Обучение
1560
Щастливи Клиенти с Референции
85
Събития и Конференции
90
Дни, за да Влезеш в Перфектна Форма

Сертификати

Свържете се с мен!

It’s time to take care of your health now! All you need to do is just send us a message via the form below.