В настоящото интервю са разгледани въпроси относно уникалните свойства, качеството и полезността на цветните есенции. С всички тях можем да се сдобием с помощта на Албена, която ги изготвя специално според индивидуалния ни случай и след лична предварителна консултация с нас.

– Бени, разкажи ни нещо повече за есенциите?

– Цветните есенции са натурални лечебни средства, които въздействат върху  ума, душата и духа. Те се добиват чрез извличане на лечебните вибрационни качества на най – високо развитата част от растението – неговия цвят. Действат на емоционално ниво и лекуват отрицателни чувства и подсъзнателни убеждения, модели.

– По какъв начин действат тези есенции върху организма на човека?

– Цветните есенции проникват в нашата висша мъдрост / нашия висш вибрационен АЗ/ и по този начин въздействат върху вътрешния ни диалог. Повишават вибрацията, отварят енергийните  канали, за да можем да приемем духовната си същност, напояват съществото ни с положителни качества и отмиват недостатъците ни.

– Какви са преимуществата на  есенциите пред други екстракти и лечебни еликсири?

 Цветните есенции  се добиват по специфичен начин, затова и  притежават особена сила. Те са абсолютно безвредни, без странични ефекти за организма и здравето на човека.

Не взаимодействат с лекарствени медикаменти. Всяко шишенце съдържа: цветна есенция,бренди,пречистена вода. – разтвор 15 мл.

 – Защо според теб хората все още не обръщат такова внимание на духовния и менталния си свят, а се вълнуват от физическия, от материалното?

За повечето хора духовността е абстракция. Фиксирани са в материалния свят, защото там нещата могат да се видят, да се пипнат, реалистични са.  Другият свят….там, където са видимите и невидимите неща около нас, обяснимите и необяснимите – именно там трябва по –  голямо разбиране и осъзнаване кой си ти, каква е мисията ти в този живот, защо ти се случват точно тези събития, защо срещаш точно тези хора, защо се сблъскваш с тези болести и т.н. Също е важно да не пренебрегваме матрицата или „багажа”, който несъзнателно си влачим като  наследствен модел на съществуване.

За това осъзнаване помагат есенциите. Промениш ли вибрацията си, променяш света около себе си.

 

– Ти си утвърден лицензиран инструктор по йога. Имаш ли наблюдения, че посещаващите твоите тренировки са всъщност тези, които най-редовно ползват есенциите?

 

– Да, може да се каже. Това са хората, които имат пряк досег с мен и моите практики. Те ми се доверяват, правим с всеки индивидуална консултация и изготвям най – добрата комбинация от есенции за него.

Хората в йога-центрове са по –осъзнати,  с тях се работи много лесно и бързо постигаме резултати, стига да нямат залитания, защото ние присъстваме в материалния свят, тук и сега, и е нормално да има изпитания, каквито са вредната храна, приемът на вредни медикаменти и други добавки, цигари, алкохол и др. Ние използваме древната мъдрост, за да бъдем по – хармонични, оптимистични и щастливи – да привличаме желаните неща с лекота.

Много голяма нужда от есенциите също имат хора със стрес и високо темпо на живот, също и много емоционални и такива, които преживяват криза в живота си. Тук есенцията е най – безвредното и бързо работещо лекарство.

– Кои са най-честите оплаквания и, съответно, търсени есенции?

– Това, с което работим с повечето хора, мога да разделя на изчистващи и зареждащи есенции.

Изчистващи са такива, които ни карат да извадим дълбоко стаени емоции: вътрешен гняв, неизплакана мъка, чувство за вина, стрес и изтощение, семейни модели, прошка, страхове, безпокойства. Именно те водят до вътрешни катаклизми, нарушения в здравословен план, емоционална нестабилност, депресии и др.

Имах случай, в който младо момиче бе със спрял цикъл на 26 год. След дълго третиране с медикаменти, тя стигна до мен и ми разказа житейската си история. Беше загубила майка си. Направих й есенция за неизплакана мъка и раздяла с близък човек и след 2 месеца цикълът й се саморегулира.

Може есенцията да бъде насочена към период в живота. Ако се нуждаем от повече търпение, спокойствие, фокус, финансиране, свързано с някакви проекти, повече женска енергия, сексуалност, ако  сме в период на търсене на партньор, ако сме решили да зачеваме или да се омъжим/оженим.

 Ако по някакъв начин се чувстваме заседнали в дупка и не знаем накъде да поемем, есенциите ще ни помогнат да скъсаме с миналото и ще ни дадат ентусиазъм да отворим сърцето си за нова любов, нов проект, да намерим мисията в живота си, да имаме повече увереност и самочувствие… Както виждате, ползите са изключително много и напълно реални!

-Есенциите имат ли тенденцията да заместят традиционната медицина напълно или са по-скоро добавка към лечението на съответните оплаквания?

– В никакъв случай не отричаме медицината. Есенциите чудесно допълват традиционното лечение и помагат на хората по-лесно да преминат през труден период. По-скоро апелирам да се вземат своевременни мерки и да слушаме телата си.

-С какво могат да се комбинират есенциите за по-дълготрайни и бързи резултати?

– Това, което аз правя редовно, е да пречиствам тялото си. Комбинирам хранителен режим, упражнения, есенция за детоксикация и защита на аурата и древни, простички техники, които помагат на тялото да се самопочисти, саморегулира и да изведе токсините навън. Телата ни са съвършени машини. Само не трябва да ги задръстваме, което е неизбежно в нашия свят, така че усетим ли дискомфорт на емоционално или физичеко ново, взимаме мерки. Това е най – добрата превенция да сме здрави и щастливи.

–  Есенциите ли са тайната съставка на прекрасното ти излъчване, Бени?

– Хммм, благодаря! Не само….. преминах през доста кризи в живота си, което ме провокира да изуча много неща и после да ги сведа до простички работещи механизми, които превърнах в начин на живот.

Албена Коралиева
Албена Коралиева

Пречистване, зареждане, позитивизъм, лекота….. това е моята рецепта, която с радост споделям с клиентите си, разбира се, съобразена с тяхната индивидуална конституция. Помагам си и с методи като астрология, нумерологи, хюман дизайн.

Като  съзидателни същества, ние имаме избор  какво състояние  да създадем на всички нива на своето съществуване – физическо, емоционално, ментално и духовно.

Нека творим по – доброто си Аз!

Ето какво казват  моите клиенти:

„Обърнах се към Албена, защото исках да сваля няколко кг. след зимата. Върнах се отново към фитнеса, но нямах никаква мотивация да започна хранит. режим и тогава се появи Бени. Започнахме с подготовка към детокс програмата й, като ми препоръча определени хранит. добавки, с които да подпомогнем процеса. Приемах капките за детокс, като изключих от менюто си определени групи храни. Имах резултат още на първата седмица, но по-хубавото е, че изчистих тялото си отвътре и веднага си пролича и на вън, направо „светнах“. Вече месец след детокса продължавам да свалям още кг. и да се чувствам прекрасно. Междувременно изпробвах и други от капките за справяне със стреса и изразяване на гнева. Наистина работят, още от втория ден след приемането им се променя енергията на човек, изцяло различна вибрация. Препоръчвам Албена с две ръце. Тя е истински професионалист, много точно усеща от какво точно имаш нужда в дадения за теб момент. Работи индивидуално с проблема на човек и винаги има най-правилното решение. Бени е истинска вълшебница!“ – Соня Султанова, логистик

 

 

„Към капките първо бях леко скептична. След което реших да ги пробвам, както винаги правя, за да проверя резултатите, върху себе си. Работих върху проект и  имах нужда от Пари и увереност. Бени ми направи капки  за „изобилие “ и имах резултати- появиха се пари:), които не очаквах. Усещах, че някак ми се отваря вратата на безграничните възможности и се почувствах по-уверена. Препоръчах ги на едно семейство и ми споделиха, че и при тях работят и се сдобиха с нови, допълнителни доходи, бяха много щастливо изумени. Ще пробвам капки и за други мои състояния . Благодаря ти, Бени.“ – Цветелина Тодорова, мениджър LR

 

„Капки за финансов просперитет, изобилие, позитивизъм, фокус…

Капките действат по уникален начин! Помогнаха ми да видя нови финансови възможности пред себе си и да придобия по-голяма увереност по отношение на управлението на личните ми финанси. Появиха се нови източници на пасивни доходи при мен (в действителност те и преди са съществували, но очевидно аз не съм ги забелязвала), започнах да разсъждавам над някои свои страхове, свързани с изобилието и неговите форми на проявление в живота ми. Появи се нов бизнес партньор от чужбина, който ми предложи съвместно професионално сътрудничество и възможност за бизнес развитие с доходи, надвишаващи поне 5 пъти досегашния ми доход.

Невероятно! А колко учебници съм прочела…“ – Гергина Йорданова, 34г., гр. София, Финансист

 

„За тренировките мога да кажа само прекрасни неща, винаги заредена с енергия, дълбоко редактирана от стреса на ежедневието, с прекрасното усещане за женственост и сексапил. 

Капките винаги съм ги приемала като допълнение към други практики, който съм правила… тези, които работят като семейна констелация, изчистват и дават свобода от миналото… приемаш нещата и продължаваш. Изобилието също има интересно действие. Ако някога съм имала някакви страхове по отношение на парите, то вече няма и следа от тях. Като цяло капките имат невидима, но мека и трайна намеса към подобряване на нещата в мен и около мен.“ – Лили Атанасова, собственик на логистична фирма

 

 

За въпроси и индивидуална консултация: